top of page

SEMI PERMANENT MAKE UP

INTAKEGESPREK SPMU
Heb je al langer de wens om semi permanent make up te zetten maar twijfel je nog? Heb je vragen en wil je meer informatie? dan raad  ik een Intakegesprek aan.

Een intake gesprek is GRATIS. Tijdens een intakegesprek bespreken over de behandeling, verwachtingen, wensen, mogelijkheden, voorzorg, nazorg, risico’s en het verloop van het helingsproces. Daarnaast kan ik  een beeld schetsen  van de nieuwe wenkbrauwen, eyeliner of lippen door ze voor te tekenen met een potlood. Zo krijg je alvast een beetje een idee hoe het er uit komt te zien. 

AANBETALING

Voor de  pmu behandelingen vraag ik altijd een aanbetaling van €100 dit is om uw afspraak vast te zetten. Op de dag van de behandeling wordt de aanbetaling verrekend met het resterende bedrag.

WENKBRAUWEN POEDER/OMBRE:

Met behulp van de poeder/ ombre wenkbrauwen techniek is het mogelijk om wenkbrauwen te maken die er zeer natuurlijk  en volle uitzien. Na heling krijg je een poederig effect.Deze techniek van Semi Permanente make-up die wordt toegepast, wordt gezien als de meest gangbare en veilige techniek voor iedereen.

De Poeder/ombre wenkbrauwen techniek is ideaal om:

•          kleine imperfecties van de wenkbrauwen te corrigeren.

•          de vorm van de wenkbrauwen te optimaliseren.

•          kale plekken in de wenkbrauwen op te vullen.

•          opgemaakte wenkbrauwen na te bootsen.

WENKBRAUWEN 3D HAIRSTROKES:

Deze vrij complexe en zeer natuurlijke techniek is zeer nauwkeurig en alle realistische aspecten van de groei van de natuurlijke wenkbrauwen wordt optimaal nagebootst. De natuurlijke wenkbrauw bestaat uit haartjes die groeien in willekeurige richtingen. Echter heeft niet iedere persoon dezelfde haargroei. Om de natuurlijke wenkbrauw na te bootsen moet er een ultieme harmonie tussen voldoende haar en voldoende body gecreëerd worden.

Daarom gebruiken wij bij het uitvoeren van deze techniek niet alleen de haartjes om de wenkbrauw mee te vullen, maar ook een lichte 3d schaduwtechniek om extra body te creëren.

De Hairstrokes techniek is ideaal voor:

•          iedereen die een groot gedeelte van de wenkbrauwen missen.

•          vrouwen en mannen met zeer weinig tot geen haar.

•          vrouwen en mannen met lichte dunne wenkbrauwen.

 

COMBI BROWS:

De combi brows is een combinatie van 2 technieken: de 3D Hairstrokes en de poeder brows. Het is de ideale vervanger van make up. Het belangrijkste verschil is dat de Combi brow techniek bij de aanzet van de wenkbrauw gecombineerd wordt met de 3D Hairstrokes, ultra fijne haartjes techniek. Dit geeft een opgemaakte look, maar oogt natuurlijker en heeft bij de aanzet een meer warrig effect.

De Combi brow techniek is ideaal voor:

•          iedereen die een gedeelte van de wenkbrauwen mist.

•          vrouwen met weinig haar of lichte dunne wenkbrauwen.

•          vrouwen die een goede vorm missen.

•          dagelijks hun wenkbrauwen stylen.

 

EYELINER:

Het aanbrengen van permanente make up op de oogleden maakt het aanbrengen van dagelijkse make up eenvoudiger en geeft een mooie, zachte, opgemaakte look als je eens geen tijd of zin hebt om jezelf op te maken.

Je mag kiezen als boven en onder of dunne of dikker met een kleine wing mag ook.je mag zelf bepalen de style van de eyeliner.

 

INFRALASH:

Infralash is een dun lijntje tussen jouw wimperhaartjes, welke niet vergelijkbaar is met een 'normale' eyeliner boven de wimpers. Door deze methode lijken de wimpers voller en geeft het een zeer natuurlijk effect.

FULL LIPS:

Bij de full lips of volle lippen,wordt er een lipliner gepigmenteerd die zichtbaar of contour loos geplaatst kan worden. Daarnaast wordt de binnenkant van de lippen in dezelfde kleur gepigmenteerd waardoor je een volle natuurlijke lippen uitstraling krijgt.

TOUCH UP BEHANDELINGEN BINNEN 12 TOT 18 MAANDEN.

Is jouw  semi permanent make up (pmu) wat vervaagd, vind je de vorm niet mooi meer of wilt u een andere aanpassing dan kun je kiezen voor een touch up behandeling. Mijn advies is om elke  jaar een touch up behandeling te laten uitvoeren om de pmu mooi fris te houden.

De prijzen voor de PMU Touch Up behandelingen gelden uitsluitend voor klanten van de Beauty Studio M waarbij de PMU in de studio is gezet. De TouchUp behandeling dient plaats te vinden binnen 24 maanden na de laatste behandeling.

Indien u vanuit een andere salon bij ons komt en nog oude pmu op de ogen, wenkbrauwen of lippen heeft, dan is een intakegesprek altijd noodzakelijk. Dit intakegesprek is gratis en vrijblijvend en dient ervoor onze klanten van het juiste advies te voorzien.

bottom of page